VibesFest 2023

Festivalul comunității brașovene

VibesFest

Ediția II
24 august, Piața Sfatului

Un festival al comunității care vibrează: experiențe foto-video & jocuri, show de lasere, concert SUBCARPAȚI, Gala premiilor VolutarBv.ro și lansarea Generației Tech 2023.

O zi prin care sărbătorim comunitatea și alegem să construim viitorul cu încredere – despre asta este Vibes Fest, organizat de Agenția Metropolitană Brașov împreună cu Municipiul Brașov.

Prin Vibes Fest:

Trăiește experiența VIBES!

Va cânta pentru tine trupa SUBCARPAȚI, cu atmosfera pregătită prin show de lasere, gală cu premii, networking cu mentori și companii de top din Generația Tech, experinențe foto – video, jocuri și multe alte surprize!

Comunitatea se unește! Vibes Fest te așteaptă la o zi plină de experiențe care să ne încarce cu încredere în viitor!

Reunim comunitatea prin proiecte în care te poți implica acum:

Program:

Înregistrare & Welcome 17:00 - 18:00
Experiențe în piață: Quest Generația Tech, Jocuri & Surprize 18:00 - 19:30
Gală cu premii 19:30 - 20:00
Show DJ Tennebrek & MC STROE 20:00 - 22:00
Show Proiecție Lasere 22:00 - 22:15
Concert Subcarpați 22:15 - 23:15

Organizatori și parteneri:

Întrebări frecvente:

Da, Vibes Fest este un festival dedicat întregii comunități brașovene. Festivalul este organizat în jurul a două programe mature din comunitatea noastră, Volutariat Brașov și Generația Tech, pentru care vor exista și activități dedicate în cadrul programului.
Concertul Subcarpați, show-ul de lasere, experiențele foto-video și zonele de relaxare sunt însă deschise întregii Zone Metropolitane Brașov

Vibes Fest este organizat în jurul a două programe mature din comunitatea noastră, Volutariat Brașov și Generația Tech, pentru care vor exista și activități dedicate în cadrul programului. Doar pentru participanții din cadrul acestor programe va exista un proces de înregistrare la corturile dedicate. În rest, activitățile sunt deschise publicului larg. Înregistrarea este necesară pentru participanții în Programele de voluntariat și Generația Tech deoarece există zone de jocuri și activități dedicate acestora.

Da, dacă vei dori să ai acces la zonele dedicate programelor VoluntarBv.ro și Generația Tech, te vei putea înrola pe loc într-unul dintre aceste Programe. La corturile speciale vei fi îndrumat pentru toate informațiile. Cu toate acestea, îți recomandăm să faci înscrierea înainte de Vibes Fest pe site-ul programului dorit, pentru a-ți fi mai ușor și pentru câștiga timp pentru experiențele din piață!

Da, îți recomandăm să ajungi în piață la ora 20.00 cel târziu pentru a prinde momentele muzicale, show-ul de laser și Concertul Subcarpați. Între timp, te vei putea bucura de experiențele foto-video din piață și alte surprize!

Este chiar aici.

Programul Generația Tech îți oferă cadrul de formare și susținere în care mentori, companii și mii de alți oameni ca și tine se antrenează împreună pentru skill-uri de viitor cum ar fi: programare, dezvoltare web, digital marketing, design web sau project management.

Generatia Tech se adresează tuturor celor care:

  • vor să obțină claritate în cunoștințele existente;
  • sunt interesați de reconversie profesională;
  • vor să învețe lucruri noi.

Generația Tech este un Program marca Digital Nation. Află mai multe pe www.generatiatech.ro

Voluntariat Brașov este platforma care unește voluntarii cu proiectele de voluntariat, locul în care IMPLICAREA TA CONTEAZĂ! Scopul proiectului este de încurajare și promovare a voluntariatului la nivelul Zonei Metropolitane, indiferent de vârstă, pregătire, experiență și statut social.
Împreună vom crea un Brașov mai unit, prin integrarea oamenilor în problemele comunității, dezvoltarea spiritului civic și îmbunătățirea viziunii despre Voluntariat!

Agenția Metropolitană Brașov (AMB) este un creuzet de profesioniști care reușesc să contureze și apoi să ajute la implementarea proiectelor ce definesc Zona Metropolitană Brașov, cu localitățile care fac parte din ea, pentru ca viitorul să fie mai bun pentru fiecare cetățean.

AMB are statut de Asociaţie de Dezvoltare Intercomunitară și are ca misiune promovarea şi susținerea cooperării dintre actori publici, privaţi şi ONG- uri, pentru dezvoltarea durabilă, economică, socială şi culturală a Zonei Metropolitane Braşov.

Vibes Community Fest este o celebrare a prezentului și o exprimare a speranței că viitorul nu se scrie singur, ci îl scriem împreună. Comunitățile construite și dezvoltate cu ajutorul Agenției Metropolitane Brașov sunt parte din ceea ce orașul și zona metropolitană Brașov va fi peste ani.

Toată lumea spune că tinerii sunt viitorul acestei țări. Suntem de acord și avem încredere că, prin implicarea lor în comunitate, viitorul devine plin de speranță!

Vibes Fest este un eveniment organizat de Agenția Metropolitană Brașov și Primăria Municipiului Brașov, alături de partenerii principali ai evenimentului, Digital Nation, Academic Art Events, Muzeul Județean de Istorie Brașov, Qualite și AP Studio.

Copyright © 2023 Vibes Fest, un proiect al Agenției Metropolitane Brașov